eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

Bosch middenmotor

✓ Binnen een week bezorgd
✓ E-bikes
✓ Hoge kwaliteit en lange ervaring

Door een Bosch Middenmotor op uw e-bike bent u in een mum van tijd op uw gewenste bestemming zonder dat u veel inspanning hoeft te leveren. Gaat u er graag op uit met de fiets? Maakt u graag lange tochten door de prachtige natuur in Nederland? Kies dan voor een e-bike met een middenmotor van Bosch. Door de hoge kwaliteit van de motoren kunt u met een gerust hart fietstochten maken zonder dat u zich teveel hoeft in te spannen.

Een Bosch middenmotor van hoge kwaliteit

Bij Mons Fietsen vindt u een breed assortiment e-bikes die standaard geleverd worden met een middenmotor van Bosch. Bosch staat bekend om het leveren van kwaliteit met een middenmotor die beschikt over optimale afstemming van de krachten die u moet leveren tijdens het fietsen. Hierdoor fietst u altijd op een comfortabele manier. Heeft u graag extra stroom bij wanneer u langere fietstochten gaat maken? Dan is het aan te raden om een accu upgrade aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten zodat u enkel koopt waar u behoefte aan heeft.

Ga voor een fiets met een Bosch middenmotor

Bent u enthousiast geworden over een e-bike met Bosch middenmotor? Kijk dan op onze website voor het volledige aanbod e-bikes. Uw favoriet gevonden? Bestel deze dan direct en betaal veilig online. Als de elektrische fiets op voorraad is wordt deze binnen een week bij u geleverd door een van onze bezorgers. U kunt er ook voor kiezen om de fiets af te halen in onze winkel in Poortugaal (010-5017387) of Spijkenisse (0181-619763)

Andere bekeken ook:

Shimano fiets | Gazelle damesfiets | Cortina moederfiets


Lees meer

Monsfietsen.nl maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.