eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

Bulls mountainbike

✓ Binnen een week bezorgd
✓ E-bikes
✓ Hoge kwaliteit en lange ervaring

Een Bulls mountainbike is uitermate geschikt voor uitdagende fietstochten in binnen- en buitenland. Trekt u er graag op uit met uw mountainbike? Een snelle fietstocht door de bossen in Nederland of gaat u liever voor iets uitdagender en zoekt u de bergen op? Met een Bulls mountainbike van Mons Fietsen bent u verzekerd van een kwaliteitsfiets waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Een Bulls mountainbike voor beginners en gevorderden

De mountainbikes van Bulls hebben zich al meerdere keren bewezen als fietsen die de meest uitdagende terreinen aankunnen. Een mountainbike van Bulls is te verkrijgen in verschillende modellen, waaronder enkele betaalbare instapvarianten. Dit is ideaal wanneer u wilt beginnen met mountainbiken, maar u nog niet zeker weet of het echt bij u past. Ook voor de gevorderde mountainbiker is er een mountainbike van Bulls. Neem een kijkje in het assortiment op onze website en ontdek de verschillende modellen!

Bel of kom langs voor deskundig advies

Schaf uw eigen Bulls mountainbike aan bij Mons Fietsen. Bestel gemakkelijk online of kom langs in een van onze winkels. Deze kunt u vinden in Poortugaal en Spijkenisse. Heeft u vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0181-619763 voor onze vestiging in Spijkenisse en voor onze vestiging in Poortugaal kunt u bellen naar 010-5017387.

Andere bekeken ook:

Fietsenwinkel Hoogvliet | Fiets Union | Cortina moederfiets


Lees meer

Monsfietsen.nl maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.