eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

Cortina moederfiets

✓ Binnen een week bezorgd
✓ E-bikes
✓ Hoge kwaliteit en lange ervaring

Met een moederfiets, verkrijgbaar bij Mons Fietsen, vervoert u uw kind veilig van A naar B. Gaat u graag met uw kinderen de natuur in? Of brengt u elke dag uw kind naar school toe? Dan wilt u dit natuurlijk doen met een stevige fiets. De moederfiets is een veilige oplossing voor het vervoeren van uw kind. Dit model fiets is zo ontworpen dat u veilig met uw kind kunt fietsen.

Een moederfiets met uitstekende stabiliteit

Als u uw kind in het kinderzitje zet, wilt u dat de fiets stevig blijft staan. Met een moederfiets bent u er zeker van dat de fiets stevig blijft staan wanneer u uw kind in het kinderzitje plaatst. Dit wordt verzekerd door het stuurslot en de dubbele standaard van de moederfiets. Daarnaast is de fiets zo ontworpen dat u gemakkelijk een kinderzitje op de fiets kunt plaatsen, zowel voor als achter op de fiets.

Bestel uw nieuwe moederfiets eenvoudig online

U wilt toch ook veilig met uw kind kunnen fietsen? Bestel dan direct uw eigen moederfiets via onze website. Als deze op voorraad is, heeft u de fiets al binnen een week in huis! U kunt er ook voor kiezen om de fiets op te halen in een van onze vestigingen. U bent uiteraard van harte welkom om onze moederfietsen in het echt te komen bekijken bij ons in Spijkenisse en Poortugaal. Wilt u liever eerst extra informatie? Voor onze vestiging in Spijkenisse kunt u bellen naar 010-5017387 en voor onze vestiging in Poortugaal kunt u contact opnemen met het nummer 0181-619763

Andere bekeken ook:

Shimano fiets | Gazelle elektrische fiets | Gazelle damesfiets


Lees meer

Monsfietsen.nl maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.