eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

E-bike Spijkenisse

✓ Binnen een week bezorgd
✓ E-bikes
✓ Hoge kwaliteit en lange ervaring

Ervaar nu zelf het gemak van een e-bike bij Mons Fietsen in Spijkenisse. De e-bike heeft inmiddels zijn weg gevonden in onze maatschappij. Het zijn lang niet meer alleen de ouderen die gebruik maken van de e-bike. Forenzen, huismoeders en zelfs studenten hebben het gemak van een e-bike ontdekt. Bij Mons Fietsen vindt u een ruim assortiment e-bikes in allerlei verschillende modellen.

Voorwiel-, midden of achterwielmotor voor uw e-bike in Spijkenisse?

Bij het uitkiezen van een geschikte e-bike heeft u, naast het model, nog een keuze die u moet maken. Gaat u voor een voorwiel-, midden of achterwielmotor? Alle drie de soorten motoren hebben zo hun voordelen. Een voorwielmotor is bijvoorbeeld erg robuust en goedkoper dan de andere twee varianten, bij de middenmotor is de gewichtsverdeling het meest gunstig en een achterwielmotor is erg stil. In onze winkel in Spijkenisse geven wij u graag meer informatie over het type e-bike dat het beste aansluit bij uw wensen.

Krijg deskundig advies

Mons Fietsen is al meer dan 80 jaar een begrip op het gebied van fietsen. Een van onze specialisten helpt u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte e-bike in Spijkenisse. Wij voorzien u ook graag van telefonisch contact. Hiervoor kunt u bellen naar 010-5017387. Woont u dichter bij Poortugaal? Ook daar hebben wij een vestiging. Deze kunt u bereiken op het telefoonnummer 0181-619763.

Andere bekeken ook:

Fiets Union | Pegasus elektrische fiets | Gazelle elektrische fiets


Lees meer

Monsfietsen.nl maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.