eerste plaats tweewielerwinkel van het jaar 2018 nissewaard
Winnaar "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Gemeentewinnaar in de gemeente Nissewaard"
-- evenals in 2017 --
tweede plaats tweewieler van het jaar 2018 zuid-holland
2e plaats "Tweewielerwinkel van het jaar 2018 - Provincie Zuid-Holland"

Fiets Union

✓ Binnen een week bezorgd
✓ E-bikes
✓ Hoge kwaliteit en lange ervaring

Een fiets van Union is de ultieme stadsfiets. Boodschappen doen, naar school of de kroeg is makkelijk en comfortabel. Een fiets van Union onderscheidt zich door het simpele design zonder fratsen. Bij Mons Fietsen in Spijkenisse en Poortugaal hebben wij altijd een aantal fietsen van Union op voorraad, waardoor u vrijwel direct op de fiets naar huis kunt.

Een fiets van Union is een echte stadsfiets

Met een fiets van Union zult u de Alpe d’Huez niet uitrijden, maar dat hoeft ook niet, want een fiets van Union bewijst zich keer op keer als de ideale stadsfiets. Een bijzonder kenmerk van de Union fiets dat niet direct in het oog springt zijn de dikkere spaken dan bij een normale stadsfiets. Hierdoor krijgt de fiets extra stabiliteit. De Union Flow heeft daarnaast een stalen bagagedrager waardoor u gemakkelijk iemand mee achterop kunt nemen. De Union Curb is een fiets met dikke ronde buizen en is verkrijgbaar met 3 en 7 versnellingen.

Kies een fiets van Union

In onze winkels in Poortugaal en Spijkenisse vindt u een Union fiets die bij u past. Kom langs en ervaar deze degelijke, simplistische fiets zelf! U kunt deze ook direct bestellen op onze website waarna u deze, in heel Nederland, binnen een week in huis heeft. Wilt u wat meer informatie? Bel dan onze zaak in Spijkenisse op het nummer 010-5017387 en onze winkel in Poortugaal op het nummer 0181-619763.

Andere bekeken ook:

Fietsen Rhoon | E-bike Spijkenisse | Cortina moederfiets


Lees meer

Monsfietsen.nl maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.