Pegasus fietsen

Pegasus fietsen ontwerpt en produceert fietsen voor het gehele gezin. De Pegasus fietsen hebben als kenmerk dat deze gemaakt worden voor dagelijks gebruik. De stads-, en hybride fietsen van Pegasus zijn rijkelijk uitgerust en bieden net iets meer dan de bekende fietsen van Nederlandse makelarij. Pegasus is een van de grootste fietsfabrikanten van Duitsland, we kunnen het hier hebben over Duitse zekerheid. Daarnaast zijn de Pegasus fietsen zo’n 10 a 20 procent goedkoper dan de A-merken fietsen van Nederlandse fabrikanten.

De Pegasus Lucca blinkt uit van stijlvolle vormgeving en net dat kleine beetje meer ten opzichte van zijn concurrenten. De 3 versnellingen en naafdynamo zien we bij meerdere modellen in deze prijsklasse, maar het verstelbare stuur is zeker een meerwaarde.

Bij de Pegasus Roma zien we 7 versnellingen in combinatie met een stijf frame zonder vering. Door zijn elegante verschijning is deze fiets een eenling op de Nederlandse markt. De kwaliteit is ongekend en daarbij de oneliner “It’s a German” gaat dan ook helemaal op.

Als je onafhankelijk kijkt naar de e-bike’s van Pegasus, dan zie je bij alle modellen een zeer stijf frame welke strak afgewerkt zijn met Shimano Steps of Bosch motoren. Bij de Opero en/of Napoli zien we het Shimano Steps DI2 systeem – een uniek systeem waarbij de consument keuze heeft tussen een handgeschakelde of automatische fiets. Het prijsverschil tussen een NuVinci of een Shimano Steps systeem is zo’n 500 euro.

De Ravenna en de Solero modellen is een e-bike met het bekende Bosch systeem. Een probleemloze fiets voor alle doeleinden. Dit model is bij de ANWB fietstest als beste getest en terecht. Een fijn en probleemloze motor en een zeer grote actieradius.

Mons Fietsen heeft zeer veel modellen, zoals de Lucca, Roma, Ravenna, Solero, Opero en de Siena op voorraad. Deze fietsen staan rijklaar en kunnen dan ook direct mee genomen worden.


Lees meer

Monsfietsen.nl maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.