Ons assortiment

FIETSENMERKEN

 Ons assortiment aan merkfietsen is ruim te noemen. Het zijn allemaal A-merk fietsen die hun sporen reeds verdient hebben.

Uiteraard kent u de Gazelle fietsen, de fietsproducent uit Dieren. Net zo bekend en befaam is Union, Union bestaat al sinds 1904. Beide Nederlandse fietsfabrikanten hebben een lange en roemruchte geschiedenis. 

Merkfietsen die ook een lange staat van dienst hebben zijn: Pegasus, Bulls en Koga. En dan te bedenken dat Pegasus en Bulls van duitse komaf zijn. Bij de Pegasus en Bulls zijn prijs en kwaliteit verhouding meer dan goed. It’s a German!!! 

Jongere fietsmerken, die absoluut niet onderdoen voor de oudgediende is Cortina. Deze stijlvolle en modieuze fietsen zijn de laatste 10 jaar niet meer uit het straat beeld weg te denken, terwijl het fietsmerk toch al weer 46 jaar oud is.

Mons Fietsen Spijkenisse werkt ook veel met “Van Raam fietsen”, deze fietsen voor mensen met een beperking vragen ook om onderhoud en service. Mons Fietsen kan zowel nieuwe fietsen als onderhoud verrichten op de Van Raam Fietsen.

 

FIETSONDERDELEN

Op heel veel fietsen zijn universele onderdelen terug te vinden van toeleveranciers. Versnellingsnaven komen voor van Shimano, SRAM en Sturmey Archer. Een ander onderdeel van de fiets is het slot, deze komen voornamelijk van AXA, Trelock en  ABUS. Hierin zijn ook kwaliteitsverschillen terug te vinden.

 

MIDDENMOTOREN

Middenmotoren zijn zeer gewild en terecht. De stabiliteit, kwaliteit en mogelijkheden zijn zeer groot. Neem nu bijvoorbeeld Shimano Steps motoren die wij verkopen op de fietsen van Pegasus: De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Indien de fiets is uitgerust met een Shimano DI versie dan kunt u de fiets zowel handgeschakeld als vol automaat laten werken. Ideaal voor consumenten met bijvoorbeeld reuma.

Bosch motoren vindt u ook terug bij de fietsen van Pegasus, waarom deze combinatie? Een vrij simpele verklaring is de bedrijfszekerheid, zoals deze ook terug te vinden is bij de Shimano Steps.

 


Lees meer

Monsfietsen.nl maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.